jouw leven. jouw toekomst.

Lekker druk

Je leven is hectisch: druk druk druk, een jong gezin, werk, je carrière, sociale verplichtingen, verplichtingen op school, het huishouden, man- of vrouwlief tussendoor nog even beminnen, tijd voor jezelf vinden, de hond uitlaten, met je vrienden de kroeg in / uit eten / naar de film, sporten, gezond zijn, stress managen, etc. etc..

 

AAARRRGGGHHH! Dat gevoel.

Heel leuk allemaal, overal aan voldoen, maar dan ineens zit je vast.

 

Je weet niet meer zeker of je je werk nog leuk vindt, je relatie is best wel moeilijk, het huishouden is een rommeltje, het leven met kinderen is géén roze wolk, "tijd voor jezelf" is een onbekend begrip, je lijdt aan chronisch slaapgebrek (zijn het niet de kinderen, dan is het wel je baas die je dag en nacht wakker houdt), je raakt die rottige kilo's maar niet kwijt, het lukt je niet om die stinksigaret te laten liggen, de laatste keer dat je ontspannen met vrienden wat hebt gedaan is lang geleden en seks, de laatste keer kan je je niet herinneren. Ondertussen ben je je zelfvertrouwen kwijtgeraakt.

 

Zo herkenbaar

Veel mensen herkennen zichzelf in een of meerdere van bovenstaande situaties, of in alle situaties. Als je gaat googelen, komen termen als midlife-crisis of quarterlife-crisis, of nog veel erger voorbij. Voor je het weet zit je door alleen al het lezen hiervan in een nog diepere quarterlife of midlife-crisis en steven je af op een burn-out. 

 

Herpak jezelf!

De kans is groot dat je denkt, dit ben ik! Waarschijnlijk heb je ook al gegoogeld. In dat geval is dit hét moment om er wat mee te doen en te voorkomen dat je echt richting burn-out gaat. Je zelfvertrouwen terug, weten wat je wilt en je leven zo inrichten dat niks als een verplichting voelt en leuk is! Je wordt weer regisseur van je eigen leven én toekomst.

 

Laten we een afspraak maken

 

Als life-coach en psycholoog kan ik je hiermee helpen. Je kunt me mailen of bellen voor een afspraak om kennis te maken. Je kunt ook het contactformulier invullen. Als het klikt, spreken we vaker af zodat ik je kan helpen de regie weer op te pakken, te weten wat je wilt, dingen te doen waar je energie van krijgt en weer in je kracht komt te staan.